- EVEN VOORSTELLEN -

Ik ben Drs. Saskia Starmans, Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht (1998-2002), vervolgens deed ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog en enkele vervolgopleidingen waaronder de opleiding tot EMDR therapeut. Na het behalen van de GZ- opleiding sta ik geregistreerd in het BIG-Register. Mijn registratienummer is: 49913495625. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van de zorgverlener. U bent zich dan ook verzekerd van goede zorg volgens de geldende normen en beroepscode. We werken volgens de beroepscode van het NIP en vallen door de GZ-registratie onder het Tuchtrecht.

De praktijk richt zich op volwassenen (vanaf 18 jaar) en ouderen met psychische problematiek vanuit de overtuiging dat goede zorg start met een persoonlijke respectvolle, behulpzame, gelijkwaardige bejegening, waarvan de aanpak wetenschappelijk onderbouwd is. Samen proberen we u klachten te begrijpen en gaan we kijken naar de mogelijkheden om uw klachten te laten afnemen. Behandelvormen en methodieken waar we vaker gebruik van maken zijn Cognitieve Gedragstherapie EMDR, ACT, en Oplossingsgerichte therapie.

De praktijk heeft contracten afgesloten met de zorgverzekeraars om u te verzekeren van de maximale vergoeding waar u volgens uw polis recht op heeft. Mocht er geen contract zijn afgesloten met uw verzekeraar dan zult u de factuur meekrijgen welke u kunt indienen.

Drs. Saskia Starmans

GZ-Psycholoog BIG, Psycholoog NIP

Psychologie Praktijk Monfort, Stationsweg 51, 6065 EH Montfort, 06-41819992, ppm@kpnmail.nl